Alegeri 2008

  • Candidatul UDMR pe colegiul uninominal Africa – Asia la Camera Deputaţilor, Koto Iosif, a reuşit să obţină un mandat, prin redistribuire, după ce a reuşit să întrunească numai 34 de voturi. În colegiul său, numărul total al voturilor valabil exprimate a fost de 1.768. Pentru comparaţie, în unele colegii din ţară, candidaţi care au obţinut 10.000 de voturi nu au intrat în Parlament.
  • 6 din 15 parlamentari alesi in Dolj sunt de pe lista neagra a candidatilor murdari. Izmenele, zaharul si uleiul si-au spus cuvantul in Dabuleni si Geoana s-a ales cu 70% din voturi.
  • Virgil Pop a obtinut un mandat de parlamentar din partea PNL intr-un colegiu din Cluj, desi este in inchisoare, a anuntat marti Biroul Electoral Judetean Cluj, citat de Antena 3. Pop se afla in arestul Politiei Judetene Cluj pentru trafic de influenta.
  • Am scapat de Paunescu, Vadim, Becali sau Dragomir sau Netoiu. Am ramas cu dinozaurii Mitrea+sotia de data asta, Hrebenciuc, Tarata sau Nastase si Voiculescu si in plus ne-am procopsit cu Prigoana sau Nutzi Udrea
  • Exit poll-urile au fost varza, scuza oficiala fiind: Operatorii diletanţi, prea multă încredere în votanţii de la sat, dar şi fraudele electorale sunt câteva dintre cauzele neconcordanţelor mari dintre estimările INSOMAR şi CCSB după ieşirea de la urne şi numărătoarea Biroului Electoral Central.

UPDATE:

Si Bula a reusit sa intre in Parlament 🙂

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *