Internet Explorer sub presiunea UE

Si daca tot vorbeam de browsere se pare ca la initiativa reclamatia Opera, Uniunea Europeana a initiat o noua ancheta indreptata catre Microsoft si al sau Internet Explorer. 

Ancheta se refera la modul neconcurential prin care MS si-a crescut cota, pe piata browserelor, prin incorporarea Internet Explorer in sistemul de operare Windows.

Nu ramane acum decat de vazut cat va dura aceasta ancheta si daca scopul ei este doar legat de probleme concurentiale sau pentru finantarea deficitului UE cu inca o amenda record, propunand astfel MS sa ajute la depasirea crizei 

sursa

3 thoughts on “Internet Explorer sub presiunea UE

  1. daca te referi la safari si includerea lui in sistemul de operare, probabil ca si apple ar trebui sa pateasca la fel… dar daca ne referim la avantajele create prin aceasta incorporare a browserului in sistemul de operare, prin prisma cotei de piata, probabil ca apple ar trebui sa primeasca ceva subventii :))

  2. Vorbim despre includerea browserului in sistemul de operare.
    Pe cand cei care folosesc windows renunta la IE din motive de securitate, cei care folosesc Mac OS X renunta la Safari din motive de usurinta a utilizarii, si chiar a rapiditatii de incarcare a paginilor.

    Microsoft nu stiu daca ar putea ocolii acuzatiile incluzand exemplu Apple, sau sa-i bage in aceiasi oala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *