Let me Google that for you

Nu sunt o persoana prea rabdatoare . Unul dintre lucrurile care ma scot din sarite este cand cineva cu un calculator conectat la internet in fata imi pune o intrebare de genul: cat e euro astazi? Si asta doar pentru ca stie ca “ma descurc cu internetu’ ala” .  In general caut raspunsul, in masura in care am timp pentru asta. Si asta doar din amabilitate. Dar cateodata mi se taie. Si ma intreb “ce-o fi asa de greu sa dai un search pe Google, inainte de a-mi pune mie intrebarea asta?”.

Let me Google that for you! a fost inventat pentru astfel de situatii. Simplu. Intri pe site, adaugi termenul de cautare si LMGTFY iti creaza un link care-l duce pe amicul meu curios lenes catre un mic tutorial “for dummies” despre “la ce si cum se foloseste Google”

googlethat

Varianta asta este cu singuranta Level 1, versiunea educativa. Dupa care, urmeaza fireste, clasicul  Just fucking Google it! 🙂

2 thoughts on “Let me Google that for you

  1. Deobicei genu’ de intrebari “cat e euro azi”-“cum o fi vremea maine” evidentiaza dorinta de conversatie 😛 dar vad ca printre noi mai avem si specimene :))

  2. de obicei sunt cei cu IQ la temperatura camerei, care nu sunt in stare sa trimita un mail fara tutorial step by step.

    Daca cineva doreste sa faca conversatie, de obicei se incepe cu”ce faci?”

    sau ceva de genul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *